Колеги днес забелязах, че една лампа на таблото свети. Изгасих двигателя на светофара, запалих наново и изгасна. Искам да знам за какво е тази лапма и има ли проблем по колата или това е един от поредните проблеми с тока. След доста ровене във форума и нета не успях да намеря информация. Говорим за крайна горна лапмпа при оборотомера. Ето една снимка, която намерих в нета със същата лампа светеща:
Известие
Collapse
No announcement yet.
Светна една лампа, но каква?
Collapse
X
-
Причините да светне лампата на инжектора може да са много. Мой съвет е ако е спряла да свети и повече не се появява - не я мисли.
Ако пак светне и то за постоянно - лошо Седларов.
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеТака е ако огасне не я мисли и моята е светвала докато карам за момент като сметнеш че колата ми е наред и после изгасва и съм нямал проблеми.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщениеЗа да светне дори и за момент значи нещо не е и наред-трябва си диагностика!
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Снощи ми светна същата лампа и на мен.Веднага отидох на диагностика но не се оправи.Два пъти чистиха грешката и след двата пъти лампата отново светваше.Оказа се че в случая лампата индикира грешка на педала на газта или ТПС.Днес запалих малко трудно, до сега не съм имал такъв проблем,но след малко градско каране пъргавината на двигателя се оправи.Имам чувството че проблема с влагата в купето и окислени ел.връзки вече е дошъл.
Comment
-
Първоначално публикувано от Magiosnika Покажи съобщениеЗначи съвсем скоро и тази лампа ще стане като лампата за еърбега...0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАми така става когато нещата не се отремонтират навреме
Comment
-
Това за грешката на педала на газта , и при мене свети от скоро ... или е за смяна датчика , или от влагата . Или от това , че при определени обстоятелства с жена , ритнах под табото нещоА иначе , светне ли , значи е записала грешка , която трябва да се оправи .
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
На мен но на 156-ца ми светна лампата в минусовите температури. На диагностика даде грешка температурният датчик на водата, оказа се че от конденз/влага от студа.
Отиди на диагностика, да изчистиш грешки първо, и да знаеш за кво иде реч, да си спокоен!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеМоже от студа или влагата да се е ошашкала, кой знае...
Comment
Comment